Jag har precis kommit hem från en resa till Berlin med min klass. Det var riktigt kul om man som jag är konstintresserad. Vi gick på en hel del museum, minst två varje dag. På kvällen gick en del av oss ut och tog del av Berlins nattliv. Vi hade mycket trevligt och vi blev inspirerade av Berlins konstliv. De stora grafittimålningarna i kreutzberg var nog det bästa på resan. Efter fem dagar av gående från museum till museum så var dock allas fötter ganska slutkörda. Dessutom bodde de flesta av oss i samma rum så det blev rätt äckligt. Det var faktiskt skönt när man satt på flygplatsen och skulle åka hem, det kändes bra att veta att man skulle få sova i en fräsch säng på kvällen. När jag kom hem orkade jag dock inte laga någon mat. Jag beställde take-away från en restaurang nacka. När jag hade ätit upp så gick jag och sov i min nybäddade säng.