Jag gick nyss förbi en festvåning nacka , när jag tittade in och observerade festligheterna så började jag fundera. När jag var i runt 20 års åldern så gick det verkligen galet till. Jag var varje helg ute på en ny klubb eller krog. För det mesta så tog jag rätt bra hand om mig själv. Men det hände att det spårade ut rejält. Jag vet inte riktigt om jag har tömt min mage på varenda tunnelbanestation på gröna linjen, men nästintill iallfall. Jag tror att den absoluta botten för mig var när jag vaknade i en bastu i en källare ute i Björnboda, i rummet bredvid hade de en jacuzzi fylld med hembränt vin och till råka på allt så hade jag ingen aning om vem människan som ägde huset var. Sedan den dagen så tog jag mig i kragen och slutade faktiskt dricka. Ibland tar jag en öl eller en vin till maten. Det svenska supandet har jag dock helt lagt ned, jag tror det är ett val som kan ha räddat mitt liv.